Zurück

Widerrufsbelehrung

Links naar andere websites

Onze website kan links bevatten naar andere interessante websites. Echter, zodra u deze links heeft gebruikt om onze site te verlaten, moet u er rekening mee houden dat wij geen controle hebben over die andere website. Daarom kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor de bescherming en privacy van informatie die u verstrekt tijdens uw bezoek aan dergelijke sites en vallen dergelijke sites niet onder deze privacyverklaring. U dient voorzichtig te zijn en de privacyverklaring te raadplegen die van toepassing is op de website in kwestie.

Beheer van uw persoonlijke gegevens

U kunt ervoor kiezen om het verzamelen of het gebruik van uw persoonlijke gegevens op de volgende manieren te beperken:

• wanneer u gevraagd wordt een formulier op de website in te vullen, zoek dan naar het vakje dat u kunt aanvinken om aan te geven dat u niet wilt dat de informatie door iemand voor direct marketing doeleinden wordt gebruikt.

• als u er eerder mee heeft ingestemd dat wij uw persoonlijke gegevens gebruiken voor direct marketing doeleinden, kunt u op elk moment van gedachten veranderen door ons te laten weten dat u gebruik maakt van onze Contactgegevens.

Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet verkopen, distribueren of verhuren aan derden, tenzij wij uw toestemming hebben of wettelijk verplicht zijn om dit te doen. Wij kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken om u promotionele informatie over derden toe te sturen waarvan wij denken dat deze interessant voor u kan zijn als u ons laat weten dat u dit wenst.

U kunt om gegevens vragen over persoonlijke informatie die wij over u bewaren onder de Data Protection Act 1998. Een kleine vergoeding zal verschuldigd zijn. Als u een kopie wilt hebben van de informatie die over u wordt bewaard, stuur ons dan een e-mail met behulp van onze contactgegevens.

Als u van mening bent dat de informatie die wij over u hebben onjuist of onvolledig is, kunt u ons zo spoedig mogelijk schriftelijk of per e-mail bereiken op het hierboven vermelde adres. Wij zullen alle informatie die onjuist blijkt te zijn onmiddellijk corrigeren.

Produkte vergleichen .

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
×

Ein Angebot anfordern

* Pflichtfelder